logo

predstava

Novogodišnje putovanje

(pored toga što je ovo lutkarska predstava, deca imaju aktivno učešće u njoj. Glumac lutkar zajedno za najmlađom publikom putuje po Africi I Americi, I upoznaje ih sa veštinama baleta, sviranja saksofona I klavira, takođe svi zajedno putuju kako vozom tako I brodom. Na kraju predstave svi zajedno dozivaju Deda Mraza, kako bi svoje putovanje završili na Severnom polu).

Predstava traje 40 minuta

Pogledajte video galeriju

Cena predstave 34.900 rsd

predstava

Novogodišnji BONTON

Edukativna i zanimljiva predstava. Meda i prase su najbolji prijatelji ali prase i nije baš omiljeni lik u šumskim krugovima. Meda će da održi čas BONTONA i ispričaće priču o novogodišnjoj jelki. Deca će uzeti aktivno učešće u predstavi. Predstava obiluje adekvatnim songovima a obogaćena je I lepom scenografijom. Trajanje je oko 35 minuta.

Cena predstave 33.800 rsd

predstava

Novogodišnja žurka iz bajke

Snežanina zla maćeha je začarala sve likove iz bajki i omađijala Deda Mraza, koji se zagubio u svetu bajki. Devojčica Maja uz pomoć čarobnjaka Merlina, Mačka u čizmama, princa Filipa pokušaće da nadmudri zlu Maćehu i dovedu Deda Mraza na pravo mesto. Profesionalna predstava sa scenografijom, preko 1400 izvođenja u pozorištima širom Srbije, odlomak se nalazi u video galeriji.

Cena predstave- 44.000 rsd

predstava

Novogodišnji kviz

Čarobnjak Merlin i smešna veštica takmiče se u novogodišnjem kvizu. Ukoliko pobedi Merlin uskoro stiže Deda Mraz dok bi pobeda veštice upropastila novogodišnje veselje. Predstava profesionalnih glumaca Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada puna je takmičenja, preokreta i navijanja sa aktivnim učešćem dece.

Cena predstave – 39.000 rsd

predstava

Diznijev šou

(preslatka predstava sa Pajom, Šiljom, Mikijem, Dabom, Plutonom, Vukom i Deda Mrazom. Daba i Vuk su nevaljalci koji nisu zaslužili poklone. Ostatak Diznijevaca utice na njih- da li će uspeti otkriće nam lično Deda Mraz uz pomoć dece). Četiri glumca, 6 likova, scenografija I ozvučenje

Cena predstave – 42.000 rsd

predstava

Vilenjaci Narcis i Blesana

Vilenjak Narcis je razmažen i sebičan vilenjak čija je jedina želja da postane pevač i da ne ide u školu. Njegova drugarica vila Blesana, naprotiv, ima želju da bude najbolja učenica u Vilenjačkoj školi i da bude dobra tokom cele godine kako bi Deda Mraz došao i kod nje da joj donese poklon. Pred novu godinu, Blesana shvata da Deda Mraz neće doći kod njenog najboljeg druga Narcisa i na sve načine pokušava da mu pokaže koliko je bitno da bude dobar dečak i dobar učenik.... Predstava je edukativnog karaktera sa dosta muzike i učešća Vaše dece u istoj. Na kraju predstave Narcis će popustiti pred „dosadnom“ Blesanom, a Deda Mraz će doći i podeliti paketiće Narcisu i ostalim mališanima.

Cena predstave – 27.000 rsd

predstava

Put oko sveta sa Deda Mrazom

Srećko Čarobnjaković uživa u nezdravoj hrani, igricama i gaziranim sokovima, kada ga mama po ko zna koi put opomene da mora da promeni svoje nezdrave navike, on reši da napusti sve i pobegne u Zemlju Dembeliju zato što je čuo da tamo ne mora ništa da se radi. Umesto Dembelije Srećko će proputovati pola sveta: Ameriku, Kinu, Afriku, Italiju, Rusiju i Brazil , srešće Deda Mraza , naučiće mnogo toga i shvatiće da je život prepun zanjimljivih avantura koje neće doživeti ako po ceo dan bude igrao igrice. Ova predstava je beskrajno zabavna i edukativna. Sadrži songove koje izvode glumci kao i puno muzike karakteristične za predele kroz koje Srećko putuje. U predstavi igraju tri profesionalna glumca i naravno Deda Mraz. Od Dečije prestave „Zemlja Dembelija“ koja se repertoarski igrala na sceni Akademije 28 pet godina , napravljena je ova predstava koja je prilagođena Novogodišnjim praznicima

Cena predstave – 39.000 rsd

predstava

Potraga za krilima

Ova predstava od izuzetnog značaja za mališane zato što se bavi temom mašte, koja je složićete se veoma bitna u pravilnom odrastanju svakog deteta. Devojčica Mila stalno od oca traži skupe igračke, otac koji puno radi i nema vremena da se igra sa njom, ispunjava svaku njen prohtev, sve dok Mila ne dođe sa neobičnom novogodišnjom željom koja se ne mpže kupiti novcem, ona želi krila.Tada tata kreće u potragu za krilima.Na tom putu tata će se setiti šta je mašta i da ona može svašta.Čak i da stvori krila.

Cena predstave – 29.000 rsd

predstava

Letnja pahulja u zimskoj čaroliji - party

Baka Mraza i Elza zele da osvetle stazu kojom ce Deda Mraz doci posebnim svetlucavim srebrnim pahuljama. Problem nastaje kada shvate da glavna srebrna pahulja ne zeli da ucestvuje u novoj godini jer zeli da po prvi put u svom zivotu ode u toplije krajeve na letovanje! Ovom interaktivnom predstavom pozivamo svu decu da uz muziku i pesmu pomognu baka Mrazi i Elzi da ubede pahulju da ostane deo zimske carolije.

Predstava traje 30 minuta
Cena predstave – 32.000 RSD

predstava

Luckasti klovnovi

Glumci Srpskog narodnog pozorišta u ulozi klovnova predstavljaju dva različita cirkusa. Na sve moguće načine pokušavaju da ubede decu da su oni pravi izbor za njih. Pojedinačne pobede u ovoj predstavi nema. Pobednici su deca koja su ih ubedila da je zajednički nastup prava stvar I da će ih deca naučiti zajedništvu, drugarstvu I na kraju će svi zajedno dočekati Deda Mraza.

Cena predstave- 35.500 rsd