logo

predstava

Novogodišnje putovanje

(pored toga što je ovo lutkarska predstava, deca imaju aktivno učešće u njoj. Glumac lutkar zajedno za najmlađom publikom putuje po Africi I Americi, I upoznaje ih sa veštinama baleta, sviranja saksofona I klavira, takođe svi zajedno putuju kako vozom tako I brodom. Na kraju predstave svi zajedno dozivaju Deda Mraza, kako bi svoje putovanje završili na Severnom polu).

Predstava traje 40 minuta

Pogledajte video galeriju

Cena predstave 34.900 rsd

predstava

Šou “Manirima do poklona”

Ovaj šou je kontakt predstava sa mnoštvom muzike i interaktivne komunikacije sa najmlađom publikom. Dva glumca su obučeni u atraktivne maskote, a jedan od njih ne zna da se ponaša. Zasmejava publiku svojim neznanjem i nevaspitanjem, dok deca kao publika i njegova žena ne uspeju da ga prevaspitaju. Tek tada se stvaraju uslovi da stigne Deda Mraz kada i nastupa čarolija.
 
Predstava traje 35 minuta
 
Cena predstave – 25.000 RSD

predstava

Put oko sveta sa Deda Mrazom

Srećko Čarobnjaković uživa u nezdravoj hrani, igricama i gaziranim sokovima, kada ga mama po ko zna koi put opomene da mora da promeni svoje nezdrave navike, on reši da napusti sve i pobegne u Zemlju Dembeliju zato što je čuo da tamo ne mora ništa da se radi. Umesto Dembelije Srećko će proputovati pola sveta: Ameriku, Kinu, Afriku, Italiju, Rusiju i Brazil , srešće Deda Mraza , naučiće mnogo toga i shvatiće da je život prepun zanjimljivih avantura koje neće doživeti ako po ceo dan bude igrao igrice. Ova predstava je beskrajno zabavna i edukativna. Sadrži songove koje izvode glumci kao i puno muzike karakteristične za predele kroz koje Srećko putuje. U predstavi igraju tri profesionalna glumca i naravno Deda Mraz. Od Dečije prestave „Zemlja Dembelija“ koja se repertoarski igrala na sceni Akademije 28 pet godina , napravljena je ova predstava koja je prilagođena Novogodišnjim praznicima

Cena predstave – 39.000 rsd

predstava

Luckasti klovnovi

Glumci Srpskog narodnog pozorišta u ulozi klovnova predstavljaju dva različita cirkusa. Na sve moguće načine pokušavaju da ubede decu da su oni pravi izbor za njih. Pojedinačne pobede u ovoj predstavi nema. Pobednici su deca koja su ih ubedila da je zajednički nastup prava stvar I da će ih deca naučiti zajedništvu, drugarstvu I na kraju će svi zajedno dočekati Deda Mraza.

Cena predstave- 35.500 rsd