predstava

Novogodišnje putovanje

Pored toga što je ovo lutkarska predstava, deca imaju aktivno učešće u njoj. Glumac lutkar zajedno za najmlađom publikom putuje po Africi i Americi, i upoznaje ih sa veštinama baleta, sviranja saksofona i klavira, takođe svi zajedno putuju kako vozom tako i brodom. Na kraju predstave svi zajedno dozivaju Deda Mraza, kako bi svoje putovanje završili na Severnom polu.

Predstava traje 40 minuta
Cena predstave – 29.900 RSD

predstava

Mašin medved detektiv

Kombinacija klasične i lutkarske predstave. Devojčica Maša upoznaje svet životinja kroz priču o izgubljenoj lutki. Na koji način će joj medved pomoći saznaćete u zanimljivoj priči. U predstavi učestvuju tri glumca i imamo devet likova.

Predstava traje 30 minuta
Cena predstave – 25.900 RSD

predstava

Novogodišnja žurka iz bajke

Snežanina zla maćeha je začarala sve likove iz bajki i omađijala Deda Mraza, koji se zagubio u svetu bajki. Devojčica Maja uz pomoć čarobnjaka Merlina, Mačka u čizmama, princa Filipa pokušaće da nadmudri zlu Maćehu i dovedu Deda Mraza na pravo mesto. Profesionalna predstava sa scenografijom, preko 1200 izvođenja u pozorištima širom Srbije.

Predstava traje 40 minuta
Cena predstave – 39.000 RSD

predstava

Princ Marcipan VS Deda Mraz

Ponuda ove predstave za nas je čast a veliko dečije zadovoljstvo. U predstavi igraju dva veeelika dečja glumca Zorana Milošaković Tasić i Goran Balančević. Sa njima je zagarantovana dečija pažnja i osmeh. Kako to oni rade možete videti u našoj video galeriji.

Predstava traje 30 minuta
Cena predstave – 35.900 RSD

predstava

Diznijev šou

Preslatka predstava sa Pajom, Šiljom, Mikijem, Dabom, Plutonom, Vukom i Deda Mrazom. Daba i Vuk su nevaljalci koji nisu zaslužili poklone. Ostatak Diznijevaca utice na njih- da li će uspeti otkriće nam lično Deda Mraz uz pomoć dece. Četiri glumca, 6 likova, scenografija i ozvučenje.

Predstava traje 30 minuta
Cena predstave – 36.000 RSD

predstava

Letnja pahulja u zimskoj čaroliji - party

Baka Mraza i Elza zele da osvetle stazu kojom ce Deda Mraz doci posebnim svetlucavim srebrnim pahuljama. Problem nastaje kada shvate da glavna srebrna pahulja ne zeli da ucestvuje u novoj godini jer zeli da po prvi put u svom zivotu ode u toplije krajeve na letovanje! Ovom interaktivnom predstavom pozivamo svu decu da uz muziku i pesmu pomognu baka Mrazi i Elzi da ubede pahulju da ostane deo zimske carolije.

Predstava traje 30 minuta
Cena predstave – 27.000 RSD

predstava

Deda Mrazove čarobne sanke

Radnja se dešava u čarobnoj dolini u kojoj žive Cvetko i Mila vila. Da li i kako na njih utiču Zloćko zla Cica? Ko otkriva tajnu Novogodišnje čarolije. Kakvu ulogu ima Deda Mraz saznajte u njoj.Interaktivna predstava o hrabrosti i dobroti. Predstava je edukativna a krase je odlični kostimi i scenografija.

Predstava traje 40 minuta
Cena predstave – 44.000 RSD

predstava

Luckasti klovnovi

Izuzetno vesela i duhovita predstava,puna muzike i interakcije sa decom. Dva klovna, Toto i Tati, pripremili su program. Zavrzlama nastaje kada oboje u isto vreme žele da nastupe, da zabavljaju decu! Ko od njih ima prednost?

Predstava traje 30 minuta
Cena predstave – 36.500 RSD