logo

predstava

Novogodišnja bajka

Nova Godina stiže a glavna junakinja Nevenica ima ozbiljan problem. Junaci iz bajki su začarani a Deda Mraz se izgubio. Ah, da, tu je princ Filip, čarobnjak Merlin i naravno deca koja će pomoći da Nevenica na kraju nema problem a i Deda Mraz će stići na vreme.

Predstava obiluje songovima i komičnim scenama a deca aktivno učestvuju u predstavi koja traje oko 40 minuta

Cena predstave- 58.000 rsd

predstava

“Šou Diznijevaca zbog poklona” – obnovljena predstava

Ovaj šou je kontakt predstava sa mnoštvom muzike i interaktivne komunikacije sa najmlađom publikom. Miki, Paja, Šilja, Daba, Pluton i Vuk znaju da nisu zaslužili poklone ali ipak pokušavaju da se domognu istih. Daba i Vuk primećuju poklon bez imena ispod jelke. Mnoštvo edukativnih i komičnih scena a na kraju deca pomažu da dođe do “happy end-a.” U predstavi učestvuje 4 glumca a šest likova i kompletna predstava je na matrici..

Predstava traje 35 minuta.

Cena predstave – 58.000 rsd

predstava

Put oko sveta sa Deda Mrazom

Srećko Čarobnjaković uživa u nezdravoj hrani, igricama i gaziranim sokovima, kada ga mama po ko zna koi put opomene da mora da promeni svoje nezdrave navike, on reši da napusti sve i pobegne u Zemlju Dembeliju zato što je čuo da tamo ne mora ništa da se radi. Umesto Dembelije Srećko će proputovati pola sveta: Ameriku, Kinu, Afriku, Italiju, Rusiju i Brazil , srešće Deda Mraza , naučiće mnogo toga i shvatiće da je život prepun zanjimljivih avantura koje neće doživeti ako po ceo dan bude igrao igrice. Ova predstava je beskrajno zabavna i edukativna. Sadrži songove koje izvode glumci kao i puno muzike karakteristične za predele kroz koje Srećko putuje. U predstavi igraju tri profesionalna glumca i naravno Deda Mraz. Od Dečije prestave „Zemlja Dembelija“ koja se repertoarski igrala na sceni Akademije 28 pet godina , napravljena je ova predstava koja je prilagođena Novogodišnjim praznicima.

Predstava traje 40 minuta

Cena predstave – 58.000 rsd