25 godina sa Vama!

 

Animacije i dolazak Deda Mraza

U godini jubileja, 25 godina rada, animacije, dolazaka Deda Mraza na kućnu adresu, podela paketića u firmama uz animaciju Deda Mraza, možemo da se pohvalimo pažljivo osmišljenim Novogodišnjim programom za decu. Osluškujemo njihove želje i trudimo se da razumemo njihove zahteve. Sve naše animacije i Novogodišnje predstave namenjene su za uzrast dece od 3 do 12 godina. Interaktivne su, edukativne, obiluju muzikom i prave sjajno praznično raspoloženje za doček Deda Mraza.

 

Vaš prostor naša animacija

Naše animacije i Novogodišnje predstave, sa najrazličitijim brojem učesnika i animatora i neizostavnim Deda Mrazom, uspešno organizujemo u najrazličitijim uslovima, u zatvorenom i otvorenom prostoru na teritoriji Beograda i šire. Mnoge naše Novogodišnje predstave imaju i scenografiju, kako bi ulepšale i obogatile prostor u kojem se predstava igra.

 

Sposobni da odgovorimo na sve vaše zahteve

Takođe, želimo da istaknemo da smo u mogućnosti da vam ponudimo veliki broj najlepših i najčarobnijih Deda Mrazova koji u isto vreme, na istom mestu, mogu biti u vašem prostoru.

 

Klijenti prepoznaju naš kvalitet

Kvalitetom, izgledom i kostimima naših Deda Mrazova u dosadašnjem radu zadovoljili smo potrebe naših klijenata koji su nas angažovali u velikom broju tržnih centara, velikim trgovinskim lancima, prestižnim dečijim igraonicama.

 

Humanitarni rad

Sastavni deo našeg rada su i animacije i Novogodišnje predstave koje imaju humanitarni karakter.

 

Zadovoljni klijenti

Imali smo čast i privilegiju da animacijama i izvođenjima Novogodišnjih predstava ispunimo očekivanja i najzahtevnijih klijenta,
među kojima su:

acme softaromaastronomska opsrvatorijabio savebolerobredentcalvogencomunale cafe e cucinacom tradeeuropean busines awardsfilip travelfirst facilitygimnazija rudjer boskovicglobexgorenjegreenethokej klub partizanhotel majdaninstitut za zastitu bilja i zivotnu sredinuinterexjerry caferestaurantjumbo travellittle bay restaurantmark medicalmaximercatorMPGmuzicko takm davorin jenkonaxi radio 96.9 fmnew momentnul tienOK zvezdapaunov breg stanovired shoes caferenaultsckseibl tradespace park zabavetempoTjpgunion speduniverzitet u beograduviva travel agencyVSD TRADEzabac bowlingwizzfalensteinerhiltonlogo