logo

ONLINE RAZGOVOR SA DEDA MRAZOM

Dragi roditelji, na ovaj način želimo da vas uverimo da simpatični video poziv omiljenog Deke može da osvoji srca mališana i dokaže kako izazov pozivanja Deda Mraza od kuće može da bude adekvatna zamena susreta sa omiljenim Dekom.

Mnogi od vas u starhu od opcije “Deda Mraz u kući kod vas” imaju opciju za online poziv Deda Mraza preko aplikacija Viber, WhatsApp, Zoom. Deci će svakako prijati da porazgovaraju sa Deda Mrazom, a nama bi od velike pomoći bilo da nas predhodno kontaktirate i date sve pojedinosti o detetu, kako bi razgovor bio što uverljiviji. Da bismo čaroliju vezno za Novogodišnju noć, dostavljanje paketića i svu radost vezano ca čaroliju Novogošnje noći što više približili vašim mališanima odlučili smo se za opciju dva poziva po ceni jednog. Prvi poziv nazvali smo “Lepo ponašanje i Novogodišnje želje” u kome će deca vama i nama otkriti ono što žele od Deda Mraza, dok će Deda Mraz pričati svoju priču sa Severnog pola, o čitanju pisama, fabrici igračaka, kao i motivacione priče.

Termin za prvi poziv je od 1.11. do 15.12.2020. godine, dok je termin drugog poziva od 15.12.2020. do 15.01.2021. godine, ali u svakom slučaju u dogovoru sa vama i u određenom terminu.

Cena za dva poziva je 1.300,00 RSD

Plaćanje se može izvršiti putem aplikacija m-banking, e-banking kao i u poštama i bankama. Detaljne instrukcije ćete dobiti od naših operatera na brojeve telefona 063/77-44-964 ili 060/511-19-39

Vremensko trajanje poziva ograničeno je do 15 minuta

dddd